Welkom bij Centr'auto

Centr'Auto is uw winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en garage-uitrusting in Charleroi.

Een zeer ruime keuze aan kwaliteitsproducten voor monteursscholen en professionals in de automobielsector is beschikbaar op bijna 3000m².

Onze ervaring en know-how maken Centr'Auto tot een gerenommeerd merk voor auto-onderdelen, kwaliteitsverf voor mechanica en carrosserie, geen verfproducten, gereedschappen en automatische garagemateriaal.

Centr’Auto

Centr Auto is de referentie in Charleroi voor auto-onderdelen, gereedschappen en garagemateriaal.

Onze winkel heeft een breed assortiment wisselstukken, zowel voor mechaniek als voor carrosserie. U vindt alle auto-onderdelen die u nodig heeft in ons merk in Charleroi.

Ons merk produceert en verkoopt alle soorten auto-, industrie- en bodypaints. Wat je schilderij ook nodig heeft, je vindt bij Centr'Auto wat je nodig hebt!

Onze Spare Parts-promoties

Ruime keuze aan auto-onderdelen

Onze winkel heeft een breed assortiment wisselstukken, zowel voor mechaniek als voor carrosserie. U vindt alle auto-onderdelen die u nodig heeft in ons merk in Charleroi.

De ervaring tot uw dienst

Heeft u een betrouwbare leverancier nodig voor een lift of andere mechanische of hydraulische uitrusting voor uw garage? Bel Centr'Auto om uw werkplaats uit te rusten.

Automotive verven

Ons merk produceert en verkoopt allerlei soorten autolakken en bodypaints. Heeft u verbruiksartikelen zonder verf nodig? Ontmoet ons in onze auto-onderdelenwinkel in Charleroi

Onze reserveonderdelen

Volg ons op de netwerken

Houd rekening met onze nieuwe aanwinsten en promoties door ons te volgen op sociale netwerken!

Een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via

071 382 890

Partners en merken verdeeld

Onze site maakt gebruik van cookies.