Bent u een automotive professional?

Bezorg jezelf bij Centr'auto, auto-onderdelenwinkel in Charleroi. Ons team van professionals biedt een breed scala aan automotive-apparatuur.

Koppelingen, ruitenwisserbladen, optiek, zonneklep ...

We hebben alle soorten apparatuur, die uw klanten zeker tevreden zal stellen. Kies voor kwaliteitsproducten, geselecteerd uit de beste merken en erkend om hun efficiëntie.

Ontdek onze high-end apparatuur voor alle soorten auto's

Onze automotive professionals streven ernaar u hoogwaardige apparatuur te leveren. Samengesteld uit de beste materialen, voldoet onze auto-uitrusting aan al uw selectiecriteria. Profiteer van het advies van onze professionals, bezorgd over uw tevredenheid en in staat om u te helpen bij de keuze van accessoires en apparatuur die u nodig hebt!

Ruitenwissers

Tapijt

Covers

Optische

Een selectie van hoogwaardige auto-uitrusting, samengesteld uit de beste materialen

Centr'auto, auto-onderdelenwinkel in Charleroi stelt zijn expertise tot uw beschikking om u zo snel mogelijk van apparatuur te voorzien die op uw verzoeken reageert. Welk model of type voertuig u ook wilt uitrusten, onze professionals zullen u adviseren over apparatuur die idealiter aan uw verwachtingen voldoet.

Profiteer van de expertise en het advies van het Centr'auto-team, dat beschikbaar is en alert is op al uw verzoeken. Uw tevredenheid is een prioriteit, we laten niets aan het toeval over met betrekking tot de verkoop van auto-apparatuur.

Specialist in de verkoop van reserveonderdelen, vertrouw Centr'auto dan ook om u te voorzien van onderdelen voor remmen, afzuigen, overbrengen of filtreren.

Wacht niet langer en log in om onze catalogus met diverse en gevarieerde producten te bekijken.

Neem contact met ons

Voor speciale verzoeken of om het even welke informatie, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze site maakt gebruik van cookies.