Formulaire inscription catalogue

Pro Centr Auto is uw speciaal auto-onderdeel in Châtelet (nabij Charleroi) voor professionals en garages verzekert u van een onberispelijke kwaliteit van de dienstverlening. Ontvang deskundig advies van automonteurs en reserveonderdelen om de beste onderdelen van topmerken voor uw werkplaats of garage te selecteren.

Pro Centr Auto biedt snelle levering van uw bestelling. Inderdaad sturen wij onze verschillende pakketten reserveonderdelen 2 tot 3 keer per dag, zodat u het juiste onderdeel in de kortste tijd hebt en zo uw klant zo snel mogelijk tevredenstelt.

We reageren op het verzoek om reserveonderdelen in meer dan 99% van de gevallen.

Snelle en consistente levering

Snelle levering en verzending van pakketten 2 tot 3 keer per dag

Aangepast verzoek

We beantwoorden al uw persoonlijke verzoeken

Professionele apparatuur

Materialen en uitrusting van grote merken

U wilt een kleur of een specifieke schilderij voor een klantverzoek?

Pro Centr Auto biedt ook zijn dienst van vervaardiging van schilder op aanvraag. Een specifieke tint, een specifieke weergave en Pro Centr Auto ontwerpen en leveren de gewenste verf af.

Omdat niet alle kleuren en renderings gemakkelijk te vinden zijn, biedt u uw klanten een specifieke schilderij en bestelling van Pro Centr Auto. Dankzij onze zeer snelle levering, ontvangt u uw schilderij zo snel mogelijk.

Mechanische trainingsapparatuur

Pro Centr Auto, uw leverancier van auto-onderdelen en garage-uitrusting, biedt ook educatieve materialen voor scholen en trainingscentra, zodat uw studenten en studenten kunnen trainen in de automontechniek.

We hebben een breed scala aan benzine- en dieselmotoren voor voertuigen om uit te blinken in mechanica en autoreparaties. Voor technisch en beroepsonderwijs bieden we ook didactische simulatoren, zoals dashboardstudiebanken, educatieve banken voor alle typen voertuigen, injectiesysteemsimulatoren, motorfrezen en alle soorten apparatuur. ander educatief materiaal om uw studenten en studenten goed op te leiden in autoreparatie.

Heb je een specifieke behoefte aan lesmateriaal? Pro Centr Auto kan uw antwoord geven! Neem contact met ons op voor al uw modellen van lesmateriaal, vind ons en lever snel het materiaal dat u nodig hebt in uw school of trainingscentrum.

Onze site maakt gebruik van cookies.