Centr'auto, uw winkel gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen en garage-uitrusting in Charleroi biedt een breed scala aan remonderdelen. Wij helpen automotive professionals bij het kiezen van hoogwaardige auto-onderdelen, gemaakt van de beste materialen, voor optimale prestaties.

Een ruime keuze aan remonderdelen voor professionals in de automobielsector

Remschijf, remkabel, slangen, vloeistoffen of remklauwen, blader door onze catalogus en kies uit een veelvoud aan referenties. Maak van kwaliteit uw prioriteit en kies remonderdelen die bekend staan ​​om hun robuustheid en efficiëntie. Wat het merk of model van het voertuig ook is, Centr'auto heeft zeker de ideale remonderdelen.

Een sereen en veilig rijgedrag dankzij kwaliteitsonderdelen

Het remsysteem moet worden gehandhaafd om de veiligheid van het voertuig te waarborgen. Het is daarom noodzakelijk om de staat van de onderdelen waaruit het bestaat regelmatig te controleren. Alle remonderdelen die Centr'auto u biedt, zijn vervaardigd volgens de geldende regelgeving en verzekeren u een optimale beveiliging.

Discs

Bloedplaatjes

Handrem kabels

Drums

Hoogwaardige remonderdelen voor een rustig en gecontroleerd rijgedrag.

Het remsysteem van het voertuig van uw klant is al enige tijd niet gecontroleerd?

Zorgen voor de efficiëntie van het auto-remsysteem van uw klant, in alle situaties door al uw auto-onderdelen te kiezen in onze onderdelenwinkel in Charleroi. Onze professionals zullen u perfect adviseren over de remblokken, trommels of andere remonderdelen die geschikt zijn voor de betreffende auto. Geef uw klanten een veilige rit door uw remonderdelen te kiezen bij gekwalificeerde professionals, om u al het advies te geven dat u nodig hebt. Log hieronder in om onze vele referenties te ontdekken: remset, schijven, remblokken, remklauwen, handremkabels ...

Een vraag? Een informatie?

Neem contact met ons

Voor speciale verzoeken of om het even welke informatie, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze site maakt gebruik van cookies.