Centr'Auto biedt u de nodige auto-onderdelen om de goede werking van alle soorten auto's te garanderen

Centr'auto, uw winkel gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen en garage-uitrusting in Charleroi, biedt een breed scala aan auto-onderdelen: dynamo's, startmotoren, airconditioningcompressoren, stuurpompen, accu's, gloeibougies, bougies etc.

Aarzel niet om advies in te winnen bij onze automotive-experts!

Verlangend om u de best mogelijke service te bieden, zullen onze autoprofessionals u stap voor stap begeleiden bij het kiezen van uw auto-onderdelen en zullen zij u begeleiden naar hoogwaardige materialen waarmee u auto's van alle merken kunt repareren en beveiligen.

Hoogwaardige autodelen voor het opladen en starten van uw voertuig

De generatoren gebruikt om de vereiste energie aan de motor en andere elektrische apparatuur voertuigcomponent werking te verschaffen. Ze laden ook de accu van het voertuig op. De dynamo's zijn essentieel om een ​​auto te starten: daarom is het noodzakelijk om regelmatig controles aan een storing of falen te voorkomen toe te passen. Uw Centr'Auto winkel biedt een breed scala van dynamo's, die geschikt zijn voor vele merken en modellen van auto's kunnen zijn.

De starter speelt ook een belangrijke rol in het goed functioneren van het voertuig: hij is degene die het mogelijk maakt om de motor te starten en start het voertuig. De starter wordt gevoed door de batterij, de werking ervan is afhankelijk van die van de laatste. Een defecte starter veroorzaakt aanzienlijke problemen, waaronder de onmogelijkheid om het voertuig te starten. Onze automotive professionals zal u voorzien van starters geschikt voor alle soorten voertuigen.

Uw winkel gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen en garage-uitrusting in Charleroi verzorgt de verkoop van dynamo's en starters voor alle merken van auto's: vind je allerlei nieuwe onderdelen te vinden om de belasting te waarborgen en te beginnen vele automodellen.

Neem contact met ons

Voor speciale verzoeken of om het even welke informatie, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze site maakt gebruik van cookies.