Centr'auto laat u zijn distributie-onderdelencatalogus ontdekken

Centr'auto, uw reserveonderdelendeskundige, biedt een breed scala aan producten met betrekking tot het distributiemechanisme. Of het nu gaat om het leveren van distributieriemen, accessoires, bussen of gasklephuizen, onze specialisten in auto-onderdelen hebben alle apparatuur en accessoires die u nodig hebt.

Het timingmechanisme helpt bij het synchroniseren van de verbranding van de motor en is essentieel voor het goed functioneren van een auto. Overzie geen enkel element van het distributiemechanisme en bied uw klanten kwaliteitsproducten die speciaal zijn geselecteerd op hun robuustheid en prestaties.

Of het nu gaat om onderhoud of reparatie van voertuigen, geniet van distributieriemen, accessoire riemen, rollen, enz. Tegen de beste prijs. Centr'auto, uw spare-parts winkel in Charleroi stelt alles in het werk om u te laten profiteren van producten die zijn aangepast aan uw wensen.

Ongeacht het merk of model van de auto dat moet worden gerepareerd of onderhouden, in onze productcatalogus vindt u alles wat een professionele auto nodig heeft.

Maak gebruik van het advies van onze professionals om u te begeleiden bij de keuze van reserveonderdelen

Distributieriemen

Waterpompen

Dakspaan

Neem contact met ons

Voor speciale verzoeken of om het even welke informatie, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze site maakt gebruik van cookies.