Centr'auto, een auto-onderdelenwinkel in Charleroi, biedt u de kennis en expertise van professionals om u te adviseren bij de keuze van reserveonderdelen. We bieden vele overbrengingsonderdelen voor alle soorten auto's.

Het transmissiesysteem brengt het vermogen over van de motor naar de wielen van het voertuig, dus het is noodzakelijk om het goed te onderhouden. Welke transmissie-onderdelen u ook zoekt, Centr'auto heeft zeker de onderdelen die u nodig hebt!

Assen

Koppelingskabels

Gimbals

Koppelingssets

Geniet van een verscheidenheid aan transmissie-onderdelen dankzij Centr'auto

Wilt u het beste van reserveonderdelen aan uw klanten geven? Kies een vertrouwde leverancier die u kan adviseren en u kan verwijzen naar de ideale transmissiedelen voor het type voertuig dat u moet onderhouden of repareren.

Of u nu een cardanische ophanging, een versnellingsbak of een reparatieset nodig hebt, onze autofabrikanten gebruiken al hun vaardigheden om u het ideale reserveonderdeel te bieden. Ongeacht het model van de auto dat u moet repareren of onderhouden, u vindt alle verzendingsonderdelen die u nodig hebt in onze auto-onderdelenwinkel in Charleroi.

Ontvang kwaliteitsapparatuur tegen de beste prijs door contact op te nemen met ervaren en gekwalificeerde professionals. Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om uw bericht rechtstreeks via het contactformulier te verzenden.

Neem contact met ons

Voor speciale verzoeken of om het even welke informatie, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze site maakt gebruik van cookies.