Centr'auto, uw winkel gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen en garagemateriaal in Charleroi, biedt een uitgebreid assortiment autofilters te koop aan:

Dieselfilters en brandstoffilters

Dit type filter maakt het mogelijk om de onzuiverheden en andere resten in de brandstof te behouden.

Oliefilters

Dit type filter elimineert vervuilende onzuiverheden in de motorolie.

Luchtfilters

Dit type filter maakt het mogelijk om het stof in de omgevingslucht dat door de motor wordt aangezogen te behouden.

Cabinefilters

Dit type filter vermindert de luchtvervuiling in het voertuig.

Deeltjesfilters

Dit type filter maakt het mogelijk om deeltjes te behouden die aanwezig zijn in de verbrandingsgassen van dieselmotoren.

Aangezien alle voertuigen niet dezelfde behoeften hebben, zijn er verschillende soorten filters. Om de werking ervan te optimaliseren, is een voertuig uitgerust met verschillende filters. Elk van deze filters heeft een specifiek doel en is essentieel om de goede werking van het voertuig in de loop van de tijd te garanderen: de filterelementen maken het mogelijk de onzuiverheden te blokkeren om de mechanische delen van het voertuig langer in goede staat te houden.

Centr'Auto biedt u alle filters die u nodig hebt om het volledige onderhoud van alle soorten auto's te garanderen

Hoogwaardige autofilters om de werking van uw auto te behouden

Nos professionnels de l'automobile se tiennent à votre disposition pour vous conseiller et vous fournir des filtres adaptés pour de nombreuses marques et modèles de voiture.

Les filtres automobiles sont des éléments de sécurité par excellence. Pour un rendement optimal, il est important de contrôler régulièrement les filtres de chaque véhicule afin de s'assurer qu'ils remplissent correctement leur fonction et qu'ils ne nécessitent pas d'être changés. Globalement, un entretien régulier des filtres automobiles permet d'optimiser la durée de vie d'un véhicule.

Rendez-vous chez Centr'auto, votre magasin spécialisé dans la vente de pièces auto et équipements de garage à Charleroi, pour acheter les filtres automobiles dont vous avez besoin afin d'assurer l'entretien de toutes marques et modèles de voiture. Centr'auto vous propose la vente de nombreux modèles de filtres automobiles de grandes marques afin de mettre à votre disposition des équipements fiables et d'une grande qualité.

Neem contact met ons

Voor speciale verzoeken of om het even welke informatie, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze site maakt gebruik van cookies.