Ophangsystemen

Schokken

Bent u een automotive professional? Op zoek naar een vertrouwde leverancier voor uw auto-onderdelen?

Koop uw auto bij Centr'auto, uw vertrouwde partner die gespecialiseerd is in de verkoop van auto-onderdelen. Wat uw behoeften ook zijn, we hebben hoogwaardige schokdempers en kogelgewrichten, geschikt voor alle merken en modellen van auto's. Geef uw klanten de duurzaamheid van hun auto's met duurzame stuur- en ophangcomponenten.

Centr'auto begeleidt u bij het kiezen van de ideale managementstukken

Op zoek naar een specifiek stuk? Centr'auto doet er alles aan om u zo snel mogelijk te voorzien van wat u nodig heeft. Vertel elk van uw verzoeken aan professionals die luisteren en een service willen leveren die aan uw aanvankelijke verwachtingen voldoet.

Rollende kits

Bal

Centr'auto adviseert u bij de keuze van uw distributie- en ophangingsonderdelen

Veilig en gecontroleerd rijden begint met een goed onderhouden voertuig uitgerust met de beste stuur- en ophangcomponenten. Geef uw klanten ongeëvenaard rijcomfort met onze voor / achter schokdempers, stuurkogelgewrichten en ophangarmen. Zorg voor een brede selectie reserveonderdelen die speciaal zijn geselecteerd voor hun prestaties door gekwalificeerde automotive-experts.

Zorg ervoor dat u geniet van de beste stuur- en ophangingsonderdelen met het vertrouwen van Centr'auto, uw lokale auto-onderdelenwinkel in Charleroi. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie of om ons te vertellen over een specifieke behoefte.

Log in en ontdek onze catalogus met stuur- en ophangingsonderdelen.

Neem contact met ons

Voor speciale verzoeken of om het even welke informatie, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren.

U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Onze site maakt gebruik van cookies.